SK Security Consulting Säkerhet Länkar Om oss Kontakt

Tjänster Säk Utbildning och stöd Hemsidor o Nyhetsbrev ITtjänster Båtnavigering Vad vet andra om dig?

 

Vi ordnar om så önskas allt som registrering, webbhotell mm men även projektledning från idé till färdig sida.
Vi biträder i framställande av hemsidor eller framtagande av näthandelslösningar för mindre företag som sedan kunden själv enkelt kan underhålla och ändra i. Allt i syfte att kunden inte skall vara bunden utan om denne vill enkelt kunna hantera den själv om så önskas och utan att vara beroende av en särskild dator eller person/företag.

En kostnadseffektiv lösning. Vi levererar om så önskas ett ramverk med en hemsida eller e-handelslösning som följer standard och är enkel för kunden att själv uppdatera utöka och ändra. Vi bistår med närsupport utan att ni behöver sitta i telefonkö.

 

Ni får en hemsidelösning, e-handelslösning eller nyhetsbrevlösning som ni själva enkelt kan uppdatera och ändra. Med denna lösning är ni inte beroende av utomstående i framtiden.
Det produceras ibland hemsidor eller nyhetsbrev av byråer som man sedan blir beroende av för att kunna uppdatera eller ändra. Vi rekommenderar endast lösningar som inte låser in kunder i långa avtal utan kunden blir oberoende.

 

Nyhetsbrev (med mail) är utmärkt sätt att marknadsföra till sina kunder och kontakter, vi bistår med hjälp till att arrangera en sådan lösning.

Vi har i dag begränsade möjligheter att åtaga oss nya uppdrag.